Notícies

;
17 mayo 2010

Finlàndia s'interessa per Peníscola

Aurinkomatkat, el l’operador turístic finlandés que ven el 35% dels viatges en el país nòrdic, vol incloure la Comunitat en la seua oferta de viatges a la Península i ha visitat diferents destinacions de les províncies de València i Castelló, entre els quals s'ha inclòs la Ciutat a la Mar.
Durant la seua visita, les representants de la companyia finlandesa, han destacat el seu interés per la “bellesa del nucli antic i el Castell de la ciutat, el clima, la qualitat de les platges i el patrimoni cultural”, assegurava Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal de Turisme.
L'oferta de la ciutat, afirmaven les responsables de l’operador turístic escandinau, ofereix una oferta complementària molt interessant per al perfil dels seus clients, majoritàriament famílies amb interés per les activitats a l'aire lliure i, fonamentalment, els apartaments turístics.
L'operadora envia més de 100.000 turistes finlandesos a Espanya, a la Costa del Sol, Costa de la Luz, Illes Canàries i Illes Balears. La Comunitat Valenciana està ara al punt de mira i, segons van afirmar durant la seua visita a Peníscola, estudiaran la possibilitat d'operar amb vols a València amb possibilitat, posteriorment, d'ampliar les arribades també a l'aeroport de Castelló.
La seua temporada alta són els mesos de juny i juliol coincidint amb les vacances escolars. Al febrer solen tenir altra setmana de vacances i per Nadal.
Cal destacar que a l'hivern les temperatures en Finlàndia arriben a els -20ºC en gran part del país, per la qual cosa el clima és un dels atractius clau de la nostra costa.
Els períodes vacacionals es concentren en els mesos de juny i juliol, durant les vacances escolars, i durant el mes de febrer.
“Mesos que són de gran interés per a nosaltres” afirmava Rafael Suescun, president del Patronat.
La visita es va concretar en el nucli antic de la ciutat, la platja nord i alguns dels apartaments turístics que disposa la ciutat, “una visita que esperem profitosa i que si s'ha de jutjar per les impressions intercanviades amb les responsables de l'operador, serà un èxit” manifestava l'alcalde, Andrés Martínez, qui va exercir d'amfitrió durant la visita a la ciutat antiga.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola