Notícies

;
12 mayo 2010

L'alcalde rep el suport d'APRON

Els representants de l'Associació de Propietaris de la Zona Nord s'han reunit amb l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, per a conéixer els avanços en l'estat de l'estudi que va prometre Ignacio Gil, responsable de Costes en la província, per a identificar els problemes i proposar solucions a la problemàtica de les inundacions en la zona nord del litoral del municipi. Martínez ha rebut el suport dels responsables de l'agrupació en la seua gestió amb el Ministeri per la recerca de solucions i així li ho han manifestat durant la seua trobada en l'ajuntament.
"Donaré suport a la reivindicació dels veïns, en benefici de l'interés general" assenyalava l’alcalde, "i farem tot el necessari perquè el Ministeri  no s’adorma amb aquest assumpte" ampliava.
L'última comunicació rebuda des de l'Administració central en aquest sentit, va ser a la fi del mes de febrer, quan Gil confirmava a Martínez l'encàrrec de l'estudi , sobre el qual Martínez ha comentat que seguirà treballant per accelerar el tema, ja que el Ministeri no ha tornat a comunicar cap avanç referent a això.
"Nosaltres comptem amb el suport dels veïns i exigirem que es complisca amb allò promés" assegurava l'alcalde, afegint que "el Ministeri no pot fer el desentés i ha de demostrar amb fets que el problema se solucionarà de forma estructural i definitiva".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola