Notícies

;
05 mayo 2010

El taller d'ocupació de Peníscola, "exemple en la província"

Els alumnes de l'especialitat Agent de Desenvolupament Turístic del Taller d'Ocupació de Peníscola han acollit avui als seus homòlegs del Taller d'Ocupació Valldaria de la Vall d’Uixó, “amb l'objectiu de compartir experiències i mostrar-los el nostre funcionament” explicava Anna Messeguer, directora del taller a Peníscola.
La iniciativa, empresa per les direccions dels respectius tallers, “ha consistit a mostrar les aules i dependències on es desenvolupen les activitats del taller a Peníscola, així com els recursos turístics i les pràctiques que s’hi desenvolupen” assegurava l'edil de l'àrea de Turisme en el consistori, Rafael Suescun, que ha acompanyat, en la seua visita, als alumnes de la Vall.
A més, els alumnes de Peníscola han oferit una visita guiada pel nucli antic i Castell de la ciutat, on els visitants han pogut “comprovar els progressos i el resultat de la preparació dels nostres alumnes” ampliava Messeguer.
L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha rebut als alumnes a l'inici de la visita i els ha comentat algunes de les xifres que desvetlen les enquestes de qualitat realitzades als usuaris de les activitats realitzades pels alumnes del taller aquesta Setmana Santa i durant els dies del passat pont del primer de maig. ”Els resultats són excel·lents i posen de manifest l'excepcional tasca dels alumnes del taller en la nostra ciutat” assegurava.
El nivell de satisfacció dels participants en les visites guiades, les activitats infantils i les rutes senderistes, és superior al 95%, i els enquestats valoren el nivell dels monitors com a bo o molt bo en un 99%.
El taller “és exemple en la província” assegurava Suescun, qui ha apel·lat a l'interés del taller d'ocupació de la Vall d’Uixó per conèixer el funcionament i el procediment dels cursos en la nostra ciutat. “Estem fent bé les coses, l'equip tècnic està treballant dur i els alumnes estan aportant bones i noves pràctiques per al desenvolupament turístic del nostre municipi”, comentava.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola