Notícies

;
04 mayo 2010

Peníscola seu del Curs d'Aparadorisme

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, la Regidoria de Comerç i la Cambra de comerç de Castelló han donat inici al Curs d’Aparadorisme que té lloc a Peníscola  del 3 al 14 de maig.
El curs, que compta amb 25 alumnes i té una durada de 30 hores, ha tingut una gran acceptació entre els comerciants de Peníscola que, al llarg de dues setmanes en horari de 14.00 a 17.00 hores, coneixeran totes les tècniques per a ser capaços de construir aparadors acords amb les tendències actuals.

“El curs, de caràcter pràctic, s'alterna amb dues sessions teòriques amb la finalitat que els comerciants de la localitat assistents puguen comprendre millor l'art de realitzar un aparador atractiu i diferenciador per als clients de les seues tendes” comentava Eduardo Más, professor del curs.

La realització del curs en la localitat és ”important i molt positiu per a Peníscola perquè s'emmarca dins de les accions realitzades per la Regidoria de Comerç per a projectar i millorar el comerç local amb la intenció d’aconseguir un benefici global” assenyalava Rafael Suescun, edil de l'àrea.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola