Notícies

;
30 abril 2010

El Patronat de Turisme torna de Grècia amb els deures fets

Després de conèixer l'operativa de les vacances socials de Senioren Reisen a Grècia, “tornem a Peníscola amb els deures fets, molta informació per a preparar l'arribada dels austríacs a la nostra província” assegurava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de  Turisme.
Grècia ha estat la destinació escollida pel programa de vacances austríac per a enguany, per això, tant la majorista Iris Tours, com el Patronat Provincial, com el Patronat Municipal de Turisme de la ciutat, han acudit a la cita per a “conéixer de primera mà l'operativa” afirmava Suescun.
Després de quatre dies en el país hel·lé, “hem pogut comprovar com es comporten els grups, quines són les seues preferències, quins són els seus hàbits i com valoren les iniciatives de cada municipi que visiten” ampliava Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal, qui ha ampliat que “tota la informació recopilada serà molt útil per a poder satisfer en major mesura les expectatives del turista austríac que rebrà la localitat”.
Els compliments i la benvinguda rebuda pel grup Senioren Reisen a Grècia, “són exemple d'hospitalitat i la nostra província també sabrà estar a l'alçada” valorava Suescun.
El programa de vacances socials Senioren Reisen arribarà a Peníscola, a través del Aeroport de Castelló, entre els mesos d'abril i maig dels pròxims dos anys; un total de 24.000 turistes que s'allotjaran a la ciutat i que visitaran bona part de la província, cercant la combinació del bon clima amb el patrimoni natural i cultural “que Castelló ofereix a tots els seus visitants” explicava Suescun.
“Una oportunitat importantíssima que tenim per a penetrar en el mercat austríac” explicava Rosa, qui ha valorat el viatge com “enriquidor i molt il·lustratiu del que l'experiència suposa tant per al grup de turistes com per a la destinació que els acull”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola