Notícies

;
29 abril 2010

El Patronat de Turisme de Peníscola visita Grècia

Aquesta delegació, encapçalada pel president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, i pel gerent del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Enrique de Pablo, i on també està present el director de Touroperador Iristuor, ha estat convidada per FPÖ, la Federació d'Associacions de Pensionistes d'Àustria, amb més de 380.000 associats, per a conéixer in situ l'organització del programa de vacances de l'entitat.

Durant dos dies han conegut de primera mà l'organització de l'operatiu que Senioren Reisen està desenvolupant enguany a Halkidiki, Grècia, i que en els anys 2011 i 2012 portarà a Castelló més de 25. 000 persones.

Allí han mantingut diverses reunions, tant amb l'equip directiu de Senioren Reisen com amb premsa austríaca present en el país hel·lé, i s'ha observat com es reben els diferents grups a l'aeroport i els hotels, i han assistit així mateix a l'espectacle de benvinguda, de gran qualitat.

Amb la premsa austríaca s'ha mantingut una reunió informal per a preparar el viatge que aquesta realitzarà a la tardor a Castelló, per tal de donar a conéixer la nostra destinació i les característiques de la Costa del Azahar.

Així mateix, la delegació ha estat rebuda per la presidenta del Parlament Austríac, Barbara Prammer, present també a Grècia, ja que acompanyava els grups de turistes austríacs.

Enrique de Pablo, gerent del Patronat Provincial, va destacar la importància del treball conjunt i la qualitat i quantitat dels detalls que mostra la destinació grega, i que “Peníscola i Castelló tenen el repte de superar l'any que ve”.

Àustria és una de les economies europees que millor ha resistit la crisi, presentant un dels nivells d'atur més baixos de la Unió Europea. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola