Notícies

;
26 abril 2010

Clausura Universitat Popular

Aeròbic, tai-txí, balls de saló, guitarra, puntes, informàtica, anglés, manualitats, tall i confecció... L’oferta de cursos de la Universitat Popular de Peníscola ha comptat amb 23 modalitats per a triar i aquest cap de setmana es van acomiadar en unes jornades obertes al públic, tant en la seu de la Universitat Popular, on s’han pogut veure els treballs realitzats al llarg del curs, com en el Pavelló Municipal i el Palau de Congressos.

Aquest 2009-2010 oferia una proposta "variada, per a tots els públics i incorporava com a novetat el curs de Pilates, tan sol·licitat pel públic, i una nova modalitat: Ioga-dancing, que combinava el ioga amb el ball " explicava la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.

L’objectiu de la programació era "com cada any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives qualsevol que fóra l’edat i les necessitats o preferències dels ciutadans" ampliava Guzmán

"Amb una inversió que va des de 25€ fins a 60€, qualsevol veí o veïna de Peníscola ha pogut seguir un dels cursos que oferim des de la Regidoria. Cursos “amb professionals acreditats que asseguren la qualitat de l’ensenyament en cadascuna de les matèries" explicava la regidora.

En total, al voltant de 1.000 alumnes han acudit als diversos cursos de la Universitat Popular, “una xifra important i que va en augment any rere any”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola