Notícies

;
23 abril 2010

Peníscola aposta pel Villarreal

La sala de premsa de la Ciutat Esportiva ha estat l'escenari triat per a l'acte de signatura oficial del conveni entre el Villarreal CF i el Patronat de Turisme de Peníscola, pel qual ambdues entitats acorden perllongar la seua reeixida relació durant una temporada més. A la presentació va assistir l'alcalde de l'Ajuntament de Peníscola, Andrés Martínez Castellá, el vicepresident tercer de la Diputació de Castelló, Luis Tena, el president del Patronat de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun Ayza, així com el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i Robert Pires i Joseba Llorente en representació de la primera plantilla groga.
 
Després de la signatura del conveni, Fernando Roig no podia ocultar la seua satisfacció: “És una gran satisfacció renovar un any més amb Peníscola. És un honor poder ajudar-nos mútuament i que el Villarreal CF puga dur el nom de Peníscola per tota Espanya i espero que també tota Europa la temporada que ve”.
 
Per la seua banda, l'alcalde de l'Ajuntament de Peníscola, Andrés Martínez Castellá, va destacar la importància de lligar el nom de la localitat castellonenca de Peníscola al del Villarreal CF: “Esportivament el Villarreal CF és l'ambaixador més important de la província de Castelló, per tant per a nosaltres és una satisfacció que el nostre poble estiga representat per aquest club. Estic segur que continuarem participant molt temps junts perquè el Villarreal és un exemple d’escola de futbol i de pedrera i confia molt en la gent de la província. Estem tots molt satisfets per aquest acord. Ara només espere que el Villarreal arribe a Europa perquè així Peníscola també ho farà”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola