Notícies

;
16 abril 2010

Peníscola es prepara per rebre els austríacs

Aquesta setmana i la pròxima, més de seixanta alumnes assistiran a les classes d'alemany que ha organitzat el CDT en el municipi, a petició dels empresaris i el Patronat Municipal de Turisme de la ciutat.
Alemany per a l'atenció al client, nivell bàsic, és el curs que els diferents treballadors del sector inscrits rebran aquests dies amb l'objectiu d'introduir-se en aquest idioma de manera pràctica, simulant situacions reals en establiments turístics.
Un curs de 30 hores al qual assisteixen recepcionistes, responsables d'atenció al client, governants, cambrers i tot aquell personal que està de cara al públic en els diferents negocis relacionats amb el turisme del municipi.
“Els empresaris van sol·licitar que es traslladara a Peníscola aquest curs de formació per a iniciar la seua adaptació a l'obertura de la nostra destinació a nous mercats internacionals com l'austríac”, assegurava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme, que va assistir a la primera sessió del curs i es va dirigir als assistents, animant-los a seguir formant-se, “ja que només amb formació serem capaços d'incrementar la nostra competitivitat” assegurava.
Amb l'arribada del contingent de 25.000 austríacs, a través del programa de vacances socials Señoreen Reisen durant els pròxims dos anys, el sector  “s'està havent d'adaptar, començant per la formació en l'idioma, per a prosseguir amb l'adaptació d'horaris, revisió de menús etc.” Ampliava Suescun.
El mercat internacional, amb l'obertura de l'aeroport de Castelló, “modificarà els percentatges d'arribades de turistes de fora de les nostres fronteres, un repte que assumim tots, administració i empresaris, tal com demostra la gran acceptació d'aquest primer curs” valorava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola