Notícies

;
14 abril 2010

Peníscola a la campanya publicitària de Turespaña

Peníscola ha estat la platja triada de la Comunitat Valenciana per a promocionar la costa llevantina en l'exterior. L'Institut de Turisme d'Espanya, Turespaña, encarregat de la promoció del país a l'estranger, ha inclòs la Platja Nord de Peníscola amb la silueta del nucli antic i el castell, com una de les imatges promocionals de la nova campanya d'estiu.
La creativitat de la publicitat inclou una família en la platja peniscolana, “fonamental per a la nostra promoció com a destinació, ja que el segment familiar és el nostre públic objectiu” assegurava Rafael Suescun, durant la seua visita a la sessió fotogràfica.
La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Port d'Alacant són les dues localitzacions que completen les imatges que promocionaran la Comunitat a través de la campanya de Turespaña, juntament amb la platja de Peníscola, “elecció que demostra l'atractiu i la bellesa de la nostra platja i conjunt historicoartístic i el seu pes dins de l'oferta de sol i platja de tot l'arc mediterrani” ampliava Suescun.

La campaña servirá de escaparate dle país en el extranjero durante los próximos tres años, por lo que "que esté peñíscola presente es importantísimo y va a ser beneficioso seguro para el destino", valoraba el edil.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola