Notícies

;
09 abril 2010

Els Moros i Cristians amplien la programació per a les Festes Patronals

Amb motiu de la celebració del 25 aniversari de l'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola, enguany l'entitat ha decidit ampliar els actes que realitzen durant les Festes Patronals.

El dijous 16 de setembre, tindrà lloc la missa d'estendards, seguida d'un cercavila anunciant l'inici de la festa. A la nit, a la seu de l'entitat, situada en l'antic col·legi D. Jaime Sanz (C/ Río núm. 11), se celebrarà un sopar de “pa i porta”.

El divendres 17 de setembre, a partir de les 16.30h, els protagonistes seran els més menuts, que gaudiran d'un espai amb inflables i una xocolatada a la seu de l'entitat.

A les 23.00h, s'iniciarà la PRIMERA DESFILADA de l'entitat, que estarà dedicada al foc. Serà una desfilada molt colorista i gens habitual.

El dissabte 18 de setembre, a les 19.30h es realitzarà la SEGONA DESFILADA dedicada a la mar. Enguany s'ha apostat per diferenciar les desfilades i donar-los una temàtica per a major gaudi dels visitants.

El diumenge 19 de setembre, se celebrarà una Jornada de Portes Obertes amb motiu del nostre 25 aniversari, i amb la finalitat que els visitants puguen conèixer la festa tal com la viuen els membres de l'associació, participant en cercaviles, lluint la indumentària mora o disparant els tradicionals trabucs.

Durant els pròxims mesos, com cada any, podran gaudir del programa complet en els llibres de festes editats per l'Ajuntament de Peníscola, o a través del llibre de Moros i Cristians que es realitza des de la mateixa entitat

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola