Notícies

;
08 abril 2010

Xelo Navarro, Mantenidora de les Festes Patronals 2010

Les festes patronals de l'any 2010, ja tenen mantenidora, Consuelo Navarro, Xelo, com li agrada que la cridem.
Ella és filla de València, ciutat on resideix habitualment, encara que quasi ningú notem aquesta circumstància ja que quan les seues obligacions acadèmiques li ho permeten, el seu dia a dia es desenvolupa a Peníscola. No hi ha acte social ni institucional en el qual ella no es trobe involucrada perquè aqueixa força que tenen els amors a una terra l'arrosseguen. El seu marit, Alfred Ayza, va nàixer als peus de la muralla de la ciutat i li va contagiar aqueixa bogeria transitòria que caracteritza els fills d'aquesta terra.
Quan li van proposar el repte de ser mantenidora la seua humilitat la va espentar a rebutjar-lo, però la seua generositat i afecte la va estimular a acceptar quasi de forma instantània, diu ella que de “manera egoista” ja que cada vegada que col·labora en els articles de la revista Peníscola, de la qual és presidenta, ocupa el seu lloc en el Pessebre vivent de Nadal, participa en les processons en la Setmana Santa al costat de les imatges o puja a la romeria de Sant Antoni la plenitud que sent i l'afecte que rep la compensen infinitament.
Al·ludeix que és injusta tanta estima, diu no merèixer-la….una mostra més de la seua qualitat humana i la seua entranyable actitud, creu que la rep per l'afecte que li teníem a Alfred… Indubtablement, a ell el sabíem part de les nostres coses…però el teu mèrit, Xelo, ha estat consolidar-lo i fer-te mereixedora dels honors que se li van brindar a Alfred Ayza.
Xelo Navarrès ha segut Mora del Any 2009 i serà Mantenidora de Festes 2010 pels seus considerables mèrits humans …
(el mateixos honors que anys enrere va rebre el seu benvolgut marit).
Xelo és exemple de peniscolania.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola