Notícies

;
07 abril 2010

Els turistes gasten 8 milions d'euros a Peníscola durant la Setmana Santa

Des del cap de setmana previ als dies festius de Setmana Santa, fins al dilluns de Pasqua, la ciutat ha registrat una ocupació mitjana del 91%, xifra molt per sobre de les xifres del passat 2009, que van girar entorn al 79%, segons dades del Patronat Municipal de Turisme.
A aquesta bona dada, a més, se suma la despesa mitjana per turista i dia que, incloent l'allotjament, ha ascendit fins a la xifra dels 100€.
En total, el Patronat ha estimat l'arribada de més de vuit milions d'euros a la localitat provinent dels turistes, “una xifra gens menyspreable, si considerem la conjuntura econòmica que ens envolta” assegurava Rafael Suescun, president de l'organisme autònom.
“El treball de promoció s'està notant, l'assistència a fires, la inversió en màrqueting directe i publicitat, així com la inversió en màrqueting on-line, estan donant els seus fruits” assegurava l'edil.
Les previsions per a aquesta temporada són, doncs, “optimistes” ampliava Suescun qui, a més, ha avançat les dades que s'esperen per al pròxim pont del mes de maig, “ja que, segons les majoristes i centrals de reserves, es fregarà el 100%”.
El Patronat Municipal de Turisme i la seua aposta estratègica per consolidar el segment familiar, sembla que està fructificant, “és un turista fidel, amb un nivell de despesa elevada que aprecia molt la nostra oferta lúdica, cultural i de sol i platja” assegurava Beatriz Rosa, gerent de l'ens.
El posicionament estratègic de la destinació en totes les accions de promoció i la inversió publicitària, així com l'esforç competitiu de les empreses locals destinades al sector, “estan sumant punts per a seguir aconseguint bones dades d'ocupació” assegurava.
Ara, ampliava Suescun, “és moment de no baixar la guàrdia i seguir treballant, no només en la promoció, sinó en la fidelització, així que tots els esforços que siguen necessaris per a aconseguir convèncer el turista que repetisca, es van promocionaran”.
Les inversions en infraestructures, la formació, la programació d'activitats i una bona atenció en destinació “són clau” assegurava el president i per això, concloïa, el Patronat ara se centrarà en aquestes tasques juntament amb la confecció del pla de mitjans i l'estratègia promocional per a la campanya estival.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola