Notícies

;
31 marzo 2010

Castelló Cultural presenta la seua programació per al segon trimestre de l'any

El director de programació del Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació del Palau de Congressos de Peníscola per als mesos d'abril, maig i juny de 2010.

Porcar ha estat acompanyat d'Andrés Martínez, alcalde de la localitat, així com de Matilde Guzmán, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola.

El director de programació de l’Auditori ha manifestat, en la seua presentació, que la programació de primavera del Palau de Congressos de Peníscola és àmplia, variada, i que abasta tots els gèneres artístics, tant exposicions, com representacions teatrals, actes festius i concerts de musica molt diversa.

Per la seua banda, l'alcalde de Peníscola ha recalcat la importància dels valors, les arrels, que arriben a la localitat a través dels actes programats en el Palau, i ha assegurat que un dels actes més importants serà  la representació de La Passió d'Ulldecona.

La programació de primavera donarà començament en aquest espai amb la representació de La Passió d'Ulldecona, el 2 d'abril. El dia 3 haurà un concert de L’Estança Harmònica, en el qual s'interpretaran obres de Telemann, Haendel, Vivaldi i Bach. El dia 10 d'abril actuarà la soprano Sandra Ferró i la pianista Aida Monestir, amb obres de Haendel, Rossini, Mozart o Donizetti entre altres.

Les audicions didàctiques arribaran al Palau de Congressos de Peníscola amb la representació de La volta al món en 80 melodies, amb solistes de l'Orquestra de València.

El cicle Les Bandes al Palau començarà amb l'actuació de la Societat Musical L'Aliança de Vinaròs, l’11 d'abril. El dia 25 actuarà l'Associació Banda de Música Santa Quiteria de Tírig, el 9 de maig ho farà la Societat Musical La Lira de Titagües, el 23 actuarà la Societat Musical Cinctorriana de Cinctorres, el 6 de juny la Societat Musical L'Harmònica de San Antonio de Requena i el 20 la Societat Artístic Musical d'Alginet.

El Palau serà escenari, el 18 d'abril, d'un concert de Jazz solidari en benefici d'Haití. El 25 d'abril es realitzarà l’acte de clausura de la Universitat Popular.

El 30 d'abril serà la Jove Orquestra Entre dos mars de la regió de Bordeus que visita el Palau per a oferir un concert amb obres d’Strauss, Goude o Rameau entre altres.

El 2 de maig oferiran un concert els alumnes del Conservatori Joaquín Rodrigo de Sagunt. El dia 15 se celebrarà el 25 aniversari de l'Associació Cultural Moros i Cristians de Peníscola, el 21 serà l'elecció de la Reina de les Festes 2010.

El 22 de maig torna el Cicle de Monòlegs amb l'actuació d'Eduardo Soto, i el seu divertit monòleg A hostias con la vida,  el 12 de juny actuarà la Banda Municipal de Castelló, el 13 de juny l'Orquestra Simfònica de Castelló oferirà un concert al costat del violoncel·lista Mariano García.

Del 5 de juny al 19 de setembre el Palau acollirà una exposició de l'artista Amapro Dols. L'entrada serà lliure.

Per a acabar, el 27 de juny es realitzarà un concert denominat Intercanvis Musicals 2010, l'entrada dels quals és gratuïta.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola