Notícies

;
03 marzo 2010

Seguretat vial al col·legi

El Col·legi Don Jaime Sanz acull des d'avui i fins a finals de setmana uns cursos de seguretat vial per a tots els alumnes de primària, dels 3 als 12 anys.
Aquesta iniciativa didàctica pretén "consolidar l'educació vial en l'escola a través de l'organització de cursos tots els anys" explicava l'edil de l'àrea, Jesús Ayza, que ha acudit a la primera sessió juntament amb l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.

Aquestes classes, a càrrec dels agents de la Policia Local, compten amb el suport de material didàctic com fitxes, diapositives i material audiovisual que els xiquets i xiquetes utilitzen en funció de la seua edat.
"Els més menuts es familiaritzen amb conceptes i comportaments a través d'acolorir plànols, i els més majors aprenen les normes bàsiques de circulació i el significat de les senyals" ampliava.
La Regidoria de Governació pretén completar aquests cursos en una segona fase, a través de la instal·lació temporal d'un parc vial on s'impartirien classes pràctiques a través de l'ús d'un circuit de bicicleta per als alumnes. “Una aposta que contribueix a la tasca de promoció del civisme en la qual treballa la Policia Local” assegurava l'edil.
Per la seua banda Martínez, que ha comprovat in situ  la reacció dels escolars, ha valorat “molt positivament l'activitat per la seua importància per al present i el futur de la convivència en el municipi” assegurava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola