Notícies

;
03 marzo 2010

Ultimant detalls del nou Campus de Futbol de Setmana Santa

Després de l'èxit de participació de les anteriors edicions dels Campus d’Estiu a la ciutat, la Penya Barça i l'equip tècnic del campus, han volgut ampliar l'oferta afegint a la ja consolidada cita d'estiu, aquesta primera edició de Campus de Futbol per a Setmana Santa.
Encara amb el bon sabor de boca de la també nova iniciativa del Campus Solidari, desenvolupat en les dates nadalenques, Regidoria i organització s'han posat en marxa per a tancar els últims detalls d'aquesta primera edició del campus de Pasqua.
“Amb l'objectiu d'anar obrint boca i promocionar l'oferta dels diferents campus de la ciutat” tal com afirmava el president de la Penya Barcelonista, Jordi Sanz, comença el seu camí aquest nou campus de primavera obert a tots aquells afeccionats al futbol que complisquen amb els requisits d'inscripció.
Entre els dies 5 i 9 d'abril un equip tècnic dirigit per Àngel “Pichi” Alonso formarà un centenar de xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 5 i 15 anys. I aquests, a més d'aprendre jugant, tal com resa el fullet promocional de l'activitat, s’enduran a casa un kit d'entrenament, regals i trofeus, a més d'un diploma acreditatiu de l'assistència al curs.
“El nostre objectiu, és que qualsevol persona puga practicar algun tipus d'esport a quan arriba a la nostra ciutat, per això donem suport aquelles iniciatives que contribuïsquen a aquest fet, alhora que invertim en la millora i ampliació d'infraestructures” manifestava l'edil de l'àrea en el consistori, Jesús Ayza.
El pròxim campus es durà a terme durant el mes de juliol, entre els dies 5 i 30 “hi esperem tenir tanta assistència com en els anys anteriors” asseguraven des de l'organització.
D'antuvi, la prèvia la protagonitzaran tots aquells que s'animen aquesta Setmana Santa amb la nova cita del calendari, “una oportunitat per aprofitar les vacances escolars amb motiu de la Pasqua, fent amics i aprenent mentre es juga amb els millors entrenadors” concloïen des de l'organització.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola