Notícies

;
02 marzo 2010

Peníscola acull un curs sobre turisme familiar

Al voltant de quaranta alumnes han acudit a la primera sessió del curs “El turisme familiar: activitats en entorns costaners, urbans i rurals”, organitzat pel CdT de Castelló, a petició del Patronat Municipal de Turisme de la ciutat.
“La temàtica s'ajusta a la demanda de formació existent en la zona sobre el perfil del turista predominant” assegurava Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, qui, n’ampliava valoració destacant la importància de la resposta dels empresaris i treballadors del sector de la zona, “ja que serà clau per a la posterior organització de cursos en la ciutat” assegurava.
Després de programar, en anys anteriors, diferents sessions sobre temàtica diversa, com la cocteleria acrobàtica o altres, enguany, a petició de l'ens gestor del turisme en la ciutat i, amb el suport dels municipis veïns, Peníscola ha aconseguit portar al municipi experts en turisme familiar.
La destinació, posicionada en aquest segment amb més d'un 70% d'arribades amb aquest perfil, “requeria la celebració d'aquestes jornades per a conscienciar tot el teixit empresarial del sector de la importància d'aquest segment i les seues necessitats” assegurava Rosa.
El curs inclou, en els seus continguts, qüestions com el perfil sociològic del turisme familiar, marques i certificacions, el turisme cultural, eines de comunicació per a millorar la informació al turista familiar i, fins i tot, productes i nous serveis per a millorar la competitivitat en aquest segment de mercat.
Durant vuit hores, tècnics de turisme, empresaris i professionals del sector en la zona, assisteixen a aquest curs impartit per ATURFAM, organització de la qual el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola és cofundadora.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola