Notícies

;
26 febrero 2010

Peníscola es promociona a la Comunitat

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola promociona l'oferta de la ciutat a la mar en la cita turística de l'any a la Comunitat. Durant aquests dies, Peníscola prendrà el pols al turista que prové de la mateixa província i de la resta de la Comunitat Valenciana i que demana informació sobre la ciutat.
Entre els dies 26 i 28 de febrer, l'assistència d'informadors turístics de la Ciutat a la Mar, en la cita de la capital del Túria, garantirà la promoció de la seua oferta entre els interessats en la destinació.
Peníscola es troba situada en la fira sota la marca Castelló Costa del Azahar, espai que comparteix amb dos municipis més: Xilxes i Alcossebre.
“L'aposta per la promoció en la nostra pròpia Comunitat és fonamental i ara més que mai” assegurava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun. El turista valencià és el tercer en importància en la destinació, per comunitats, després de Catalunya i Madrid.
“El turista de proximitat és importantíssim per a nosaltres, no només per a la temporada estival, sinó també per als desplaçaments de cap de setmana i ponts” assegurava.
Durant la inauguració de la fira, l'Associació Gastronòmica de la ciutat ha continuat oferint els productes estrella de la cuina peniscolana: el caragol punxent i els llagostins que tant aprecien els visitants, en un muntatge “espectacular que no ha deixat indiferent ningú” assegurava Suescun.
La fira de la capital valenciana, suposa una “oportunitat interesantíssima per a una destinació familiar com la nostra per a la qual el turista valencià suposa més de 10% de les arribades nacionals” explicava el president.

Aposta per les famílies
Peníscola, posicionada en el segment familiar des de fa anys, consolida la seua posició de Municipi Turístic Familiar programant accions promocionals per a aquest segment de mercat, també a la Comunitat.
Inversions publicitàries, l'assistència a la mateixa fira amb un caricaturista per a retratar les famílies, i accions de posicionament de l'oferta de la destinació en tot tipus de suports on-line, són alguns dels exemples. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola