Notícies

;
26 febrero 2010

Oferta i demanda turística a Ciutat Reial

L'experiència en terres manxegues d'empresaris i representants de les autoritats  locals  finalitzava ahir amb la trobada professional entre minoristes i hotelers a Ciutat Reial. La presentació de destinació, a càrrec del Patronat Municipal de Turisme va incloure la presentació del vídeo promocional de la ciutat, així com el lliurament de material sobre la destinació turística i la seua oferta per als professionals.
L'acte protocol·lari va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Castelló, Luís Tena, així com de l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, qui va dirigir unes paraules als assistents i els va convidar a conéixer la ciutat.
Al voltant de quaranta agents de viatge de trenta-dues agències de la ciutat i municipis veïns, es van acostar per a aprofundir en els seus coneixements de la destinació castellonenca, ja que la majoria d'ells confirmaven vendre molts caps de setmana, ponts i vacances d'estiu a Peníscola als seus clients.
“és una destinació que ens demanen molt” assegurava Eloísa de Dulcinea Tours, agent de viatges assistent a l'acte que ha confirmat als hotelers la importància de la gastronomia i el sol i la platja, que tenen en compte els seus clients, a l'hora de decidir-se per la Ciutat a la Mar.
En la trobada, inscrita dins de l'agenda d'activitats d'aquest viatge promocional organitzat per l'Agrupació d'Empresaris Turístics de Peníscola, Agretur, servirà a més per al desplaçament de dotze agents de viatge a Peníscola, ja que el sorteig de caps de setmana entre els assistents podria convertir-se en un viatge de familiarització improvisat, perquè pràcticament tots els agraciats amb el premi de l'estada planificaven visitar la destinació del litoral llevantí durant la mateixa data.
Després de la presentació, el còctel oferia als assistents llagostins de Peníscola i caragols punxets, duts des de la llotja peniscolana fins a la taula i els ambaixadors de la bona cuina marinera de Peníscola “no han defraudat i han fet les delícies de tots els assistents” assegurava Beatriz Rosa, gerent del Patronat i coordinadora de la trobada. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola