Notícies

;
26 febrero 2010

Peníscola es promociona a Castella la Manxa

L'Associació d'Empresaris Turístics de Peníscola juntament amb el Patronat Municipal de Turisme i la Diputació de Castelló, ha organitzat aquest viatge promocional a terres manxegues amb l'objectiu de donar a conéixer l'oferta turística de Peníscola en un dels mercats emissors de turistes per a la província en auge, amb aproximadament tres milions i mig de pernoctacions en els hotels de Castelló l’any passat.
Aquesta iniciativa és la tercera activitat en destinació programada conjuntament entre administració i empresaris locals per a la promoció de la ciutat. Primer va ser la Rioja, posteriorment la Comunitat de Navarra i, en aquesta ocasió, Castella la Manxa ha estat la comunitat triada ja que suposa, després de les comunitats tradicionalment emissores de turistes a la ciutat, com Catalunya, Madrid o Aragó, “un mercat interessant per a nosaltres en èpoques de temporada mitja baixa, en les quals les xifres del visitant manxec es dupliquen  en el nostre municipi”, assegurava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola.
El turista manxec escull la Comunitat Valenciana com primera opció per a passar les seues vacances dins del país, després de les destinacions turístiques de la seua pròpia comunitat autònoma, i Castelló aconsegueix atraure el 20% del total de les seues pernoctacions a la Comunitat.
Quasi el 90% dels manxecs es desplacen per a les seues vacances amb cotxe i l'estada mitjana és de 4 a 5 dies, “aprofiten ponts i caps de setmana llargs per a visitar-nos” assegurava l'edil.
El turista que arriba a Peníscola de Castella la Manxa és eminentment familiar, amb una forqueta d'edat, segons les estadístiques de l'agència Valenciana, d'entre 25 i 44 anys, “un públic que ens interessa seguir captant i fidelitzant” afegia Suescun.
Durant tota la setmana es realitzaran viatges de prospecció a diferents ciutats manxegues, es realitzarà una presentació de destinació per a agents de viatges i, a més, s'ha concertat una trobada institucional entre la delegació peniscolana i el govern de Ciutat Reial.

L'alcaldessa de ciutat Real rep la delegació municipal desplaçada a la ciutat

L'alcaldessa ha rebut avui mateix l'alcalde de la ciutat castellonenca, Andrés Martínez, qui ha acudit a la cita acompanyat del primer tinent d'alcalde, Romualdo Forner, el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, el vicepresident de la diputació de Castelló, Luís Tena i el president d’Agretur, Carlos García Barragán.

L'alcaldessa de la ciutat manxega, Rosa Romero, ha compartit amb l’alcalde de Peníscola i la resta de la delegació uns minuts en els quals s'han intercanviat detalls institucionals i han parlat de la importància del sector turístic per a ambdós municipis.
El viatge finalitzarà demà amb el retorn dels representants dels empresaris i la representació política provincial a València, on el municipi acudeix a la fira internacional del sector que se celebra en la capital del Túria. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola