Notícies

;
22 febrero 2010

L'Ajuntament acorda sol·licitar cinc programes subvencionats per a la inserció laboral de desocupats

L'Ajuntament acorda sol·licitar, a través de la Junta de Govern, cinc programes subvencionats per a la inserció laboral d'aturats.
Concretament es tracta de tres programes Emcorp amb els quals es pretén realitzar accions de millora de les infraestructures municipals; un equip per a realitzar actuacions mediambientals, a través del programa Pamer, i personal per al desenvolupament de nous projectes a través del Salari Jove.
Un total de 19 nous llocs de treball que posarà en marxa l'Agència d'Ocupació Local a través de la sol·licitud de subvencions al Servei Valencià d'Ocupació i Formació, en cas de resultar totes resoltes favorablement.
En tots els casos, els possibles candidats seran preseleccionats pel Servef de Vinaròs i , per tant, hauran d'estar aturats i inscrits com a tal.
La Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació “comunicarà l'aprovació o no d'aquestes accions entre els pròxims mesos d'abril o maig” , explicava Belén Miguel, l'agent d'ocupació en el municipi, per tant, no serà fins a aqueixos mesos quan s'inicie la selecció de personal.
Després de la posada en marxa de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, fa quinze mesos, l'Ajuntament ha rebut més de mig milió d'euros en subvencions destinades a la inserció laboral d'aturats. Un total de 40 llocs de treball, distribuïts en un taller d'ocupació, dues Emcorp, un Pamer i un salari jove, gràcies a l'aportació de la Generalitat.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola