Notícies

;
19 febrero 2010

Peníscola es promociona a Navarra

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola promociona l'oferta de la ciutat a Navarra a la fira de turisme Navatur, on Peníscola prendrà el pols al turista que demana informació sobre la destinació a la ciutat.
El certamen, que té lloc del 19 al 21 de febrer, se celebra en el Palau de Congressos de la ciutat de Pamplona, on Peníscola es troba situada sota la marca de Castelló Costa de Azahar.
“Assistir a fires nacionals, i poder tenir un contacte directe amb el turista que ens visita, és de gran importància per a conéixer de primera mà que és el que més els interessa de la nostra població” assegurava el president del Patronat, Rafael Suescun, que es troba a Pamplona.
Segons les dades obtingudes pel Patronat de Turisme, el turista navarrés que ens va visitar l'any 2009 va augmentar un 10% en comparació de l'any anterior, “La qual cosa demostra que les promocions que hem realitzat en aquesta comunitat donen resultats més que positius” afegia Suescun, “ Recordem que a més d'assistir a la fira l’any passat, el Patronat va realitzar una campanya de publicitat i un taller amb agències de viatges d'aquesta comunitat”
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola