Notícies

;
17 febrero 2010

Els tècnics municipals ultimen els detalls de l'equipament de l'edifici sociocultural

Després de la inauguració del nou Edifici Sociocultural, el passat mes de desembre, els tècnics municipals han estat desenvolupant els projectes necessaris per a dotar d'equipaments la nova infraestructura.
Després de tancar el disseny exclusiu del Saló de Plens, per part de l'arquitecta i l'aparelladora municipals, ja s'ha procedit a la sol·licitud de la producció del mobiliari, “per la qual cosa esperem poder celebrar el pròxim ple ordinari del dia 25 de març en el nou saló” afirmava l'alcalde, Andrés Martínez, durant la seua visita al centre juntament amb l'empresa i els tècnics encarregats de la tasca.
L'alcalde ha recordat a l'equip de treball “la importància de crear un nou espai de debat còmode, obert a tots, adaptat i accessible”.
L'arquitecta, Natalia Tomé, per la seua banda, ha assegurat que el nou mobiliari “sorprendrà pel seu disseny exclusiu, modern, treballat, elegant i funcional”.
La capacitat de la sala, que se situarà en la segona planta de l'edifici, serà variable, ja que el pati de butaques de la zona central de la planta sumarà seixanta seients, als quals es podran afegir els seients laterals de les sales contigües, si fóra necessari.
En la mateixa planta s'allotjaran la nova sala de premsa i una aula per al desenvolupament de cursos, espais “que haurien d'estar ja en marxa al voltant dels mesos d'estiu” explicava Dulce María Pascual, la arquitecta tècnica, qui ha puntualitzat que les dates les determinarà el concurs públic pel qual s'adjudicarà l'equipament d'aquests espais.
D'altra banda, la regidora de Cultura, Matilde Guzmán, juntament amb José Miguel Zurita, tècnic de l'àrea, han estat revisant els plànols de la tercera planta on se situarà la nova biblioteca municipal, “ja que ja tenim clares les necessitats de mobiliari i hem de traure el màxim profit possible a l'espai de què disposarem” explicava.
El nou edifici ha albergat ja, en repetides ocasions, en la seua planta baixa, la celebració de diferents festivitats, “i prompte es podrà gaudir de la resta d'espais” aventurava el primer edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola