Notícies

;
16 febrero 2010

El Museu de la Mar, a estudi

Després de l'obertura del Centre d'Interpretació de la Serra d’Irta i les inversions al Museu de la Mar, Peníscola “treballa per millorar l'oferta museística”, expressava la regidora de Patrimoni en el consistori, María Amparo Bayarri.
Amb la recent constitució de l'Associació d'Amics del Papa Luna a la ciutat, l'obertura del nou Museu del Papa Luna “està més prop” assegurava,  però mentrestant,  “treballarem amb els alumnes del taller d'ocupació perquè aquests aporten els seus estudis i conclusions per a la millora i ampliació de la nostra oferta museística” ampliava.
Amb aquest objectiu, els alumnes del taller de la ciutat han assistit a una visita guiada al Museu de la Mar, després de l'anterior visita al Centre d'Interpretació del parc natural.
El director del museu , José Miguel Zurita,  els ha acompanyat i ofert dades històriques sobre la rellevància del sector pesquer al municipi i la seua estratègica posició marítima en èpoques de conflicte segles enrera.
La visita s'ha iniciat en la zona exterior del Museu, en la zona del Baluard del Príncep, on els alumnes han pogut comprovar l'estat de la nova retolació i indicació del recurs turístic.
Dins del museu, el director ha guiat la visita a través de les diferents àrees temàtiques en què està dividit: història, pesca i fauna marítima.
Zurita ha comunicat les futures accions de millora del centre, que es concretaran abans de l'arribada de l'estiu amb la inclusió d'una zona d'oferta d'informació en suport audiovisual i la renovació dels aquaris.
La tasca dels alumnes després de la visita se centrarà en la concepció de propostes de millora tant per a les infraestructures com per a l'orientació del producte turístic a públics objectius específics, com pot ser el turista interessat per la nàutica o el públic familiar.
“Propostes que segur que seran molt interessants i que podrien establir-se com a punt de partida per a noves accions de millora” explicava la regidora. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola