Notícies

;
12 febrero 2010

Peníscola s'ompli per a Sant Valentí

Malgrat les previsions de fred, Peníscola segueix enamorant les parelles i continua registrant alts nivells d'ocupació, tal i com ha estat succeint en anys anteriors, per a aqueses dades, assenyalades el mes de febrer.
Segon les dades del Patronat Municipal de Turisme, aquest cap de setmana l'ocupació assolirà el 95% de la capacitat total d'allotjament de què disposa el municipi. Un total de quasi 7.000 places estaran disponibles per als turistes aquests dies i “molt poques quedaran sense ocupar, el cap de setmana es presenta ple de gom a gom” assegurava el president de l'entitat, Rafael Suescun.
La Ciutat a la Mar disposa del 70% del total de les seues places d'allotjament hoteler, "tot un rècord, ja que la majoria de destinacions de costa tenen gran part dels hotels tancats fora de la temporada estival” valoraba Suescun.
Iniciatives com les empreses pels empresaris i hotelers locals “han facilitat les reserves” explicava. Les temptacions escollides han variat en funció de cada establiment, des d'oferir habitacions amb bombons i dolços, fins a l'organització de sopars temàtics amb ball, passant per ofertes especials en instal·lacions turisme termal. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola