Notícies

;
12 febrero 2010

Peníscola inicia la col·locació de contenidors soterrats

Aquesta setmana s'han iniciat les tasques de col·locació de contenidors soterrats en la zona de la urbanització Llandells i la zona contigua on es troben els edificis Llauradors.
L'obra contempla la col·locació de 27 contenidors sota terra tant per a residus orgànics, com per a vidre i envasos. “En tota la zona es col·locaran diversos punts de recollida selectiva, en els quals es trobaran entre tres i quatre contenidors per a aquest fi” explicava el regidors d'obres i serveis, Agustín Fresquet.
Cada contenidor, d'acer inoxidable, té una capacitat de 3.000 litres, xifra que triplica la capacitat dels actuals contenidors convencionals. “Per tant, els 27 contenidors soterrats tindran la mateixa capacitat que més de 80 dels convencionals” comentava l'edil.
Aquesta actuació, “suposarà tant la millora estètica de la zona, com la millora del servei de recollida” qüestions que se sumen, segons el mateix regidor, a l'eliminació d'olors en la via pública o l'eliminació de la problemàtica de la possible mobilitat dels contenidors.
L'obra podria estar finalitzada abans de Setmana Santa, segons informava el regidor delegat de l'àrea qui ha declarat que les obres “van segons el previst”.
Per tot, el consistori ha aprovat una nova actuació en aquesta mateixa línia. “El nucli suburbà també disposarà de contenidors soterrats, un total de quatre punts de recollida selectiva que sumen 24 contenidors per al dipòsit de residus orgànics, vidre i envasos” explicava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, durant la visita a les obres dels actuals contenidors, “els primers soterrats de tot el municipi” recordava.
L'obra que s'acaba d'iniciar en la zona de Llandells, suposa una inversió de 221.269,15€ . La Diputació de Castelló, a través dels Plans Provincials, participa en el finançament de l'obra amb 80.000€, el 35% del total, i l'Ajuntament correrà amb el 65% restant, que ascendeix a 141.269€.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola