Notícies

;
10 febrero 2010

Peníscola oferirà un curs per aprendre a buscar treball

Dins de les actuacions promogudes per la Diputació de Castelló a través de la Iniciativa Provincial de Foment de la Inserció Laboral, es desenvoluparà a Peníscola el curs “On i com trobar treball”.
Després del primer any de funcionament de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, “l'aplicació de les polítiques de promoció de l'ocupació en el municipi ha estat constant” explicava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.
Quaranta persones s'han pogut beneficiar de les accions per a la promoció de l'ocupació, gestionades des de l'agència local i desenvolupades en el municipi durant l’any passat i més de 200 persones, segons dades de la mateixa agència, han sol·licitat ajuda per a la confecció del seu currículum.
“Per tot això creiem que el curs per a orientar els aturats locals en la recerca de treball tindrà gran acceptació” assegurava l'agent d'ocupació, Belén Miguel. Aquest es portarà a terme el pròxim dia 30 de març en una aula de Serveis Socials, entre les deu i les dotze hores, “i esperem que els interessats puguen esprémer al màxim les tècniques i mètodes que els trasllade el formador”.
El 8% del total de la població activa del municipi es troba actualment aturada, una xifra molt inferior a la mitjana nacional que, no obstant això, i en paraules del mateix alcalde, “suposa un repte per al consistori, ja que l'objectiu sempre és que els nostres ciutadans puguen desenvolupar el seu dret al treball”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola