Notícies

;
09 febrero 2010

Els alumnes del taller d'ocupació visiten el nucli antic i estudien els seus recursos patrimonials

Els alumnes del taller d'ocupació, en les dues especialitats que s'imparteixen en la ciutat, foment del turisme sostenible i desenvolupament mediambiental, van realitzar una visita, acompanyats per l'equip tècnic del taller, al nucli antic de la ciutat i a la fortalesa templera.
Per al coneixement dels recursos patrimonials de què disposa la destinació turística, els alumnes del taller han tingut un professor d'excepció. El cronista oficial de la ciutat, Juan Bautista Simó, els ha guiat durant la seua visita al Castell i els ha oferit una classe magistral en la qual els alumnes han pogut aprofundir en aspectes de la història de la fortalesa, i la figura del Papa Luna.
Aquesta visita s'inscriu en el cicle de visites de prospecció programades en el pla d'estudis d'ambdós cursos.
“Per a poder desenvolupar noves rutes o confeccionar nous productes turístics, els alumnes primer han d'aprofundir, sobre el terreny, en la realitat amb la qual han de treballar” explicava Ana Messeguer.
La primera es realitzava fa unes setmanes al Parc Natural de la Serra d’Irta, amb l'objectiu de reconéixer el paisatge i les seues possibilitats.
En aquesta ocasió, han estat el nucli antic de la ciutat i el seu Castell els escenaris triats per a la prospecció i l'estudi i, aquesta mateixa setmana, els alumnes visitaran les instal·lacions del  Centre d'Interpretació de la Serra d’Irta, on els tècnics del parc els oferiran una visita guiada, a més de tot tipus d'informació sobre els valors mediambientals d'aquesta reserva natural.
“Visites que seran el punt de partida dels alumnes per a treballar diferents àrees temàtiques i pràctiques que desenvoluparan al llarg del curs”, explicava Messeguer.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola