Notícies

;
05 febrero 2010

Peníscola es promociona a Toulouse

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola promociona l'oferta de la ciutat en el sud de França en el Saló de Turisme Mahana Toulouse, ciutat on, per segon any, Peníscola prendrà el pols al turista que demana informació sobre destinacions en aquesta ciutat.
Entre els dies 5 i 7 de febrer, l'assistència d'informadors turístics de la Ciutat a la Mar en l'esmentat saló, garantirà la promoció de l'oferta entre els interessats en la costa mediterrània.
“Assistir a aquest tipus de salons, on es publicita la nostra oferta directament davant del que pot ser el client final és molt positiu” assegura el president del Patronat, Rafael Suescun, “per la quantitat de dubtes que podem resoldre en origen i la informació que podem facilitar-los per a la seua arribada i la planificació de les seues vacances”.
Peníscola es troba ubicada en el saló sota la marca de la Comunitat Valenciana, espai “que s'ha quedat menut, atesa la afluència de gent que estem tenint” assegurava  Suescun.
A més, la delegació municipal desplaçada a Toulouse ha sigut rebuda pel cònsol espanyol a la ciutat, Alfonso Ortiz, qui ha rebut informació sobre l'oferta turística de la Ciutat a la Mar i ha compartit amb el president del Patronat de Turisme de Peníscola uns minuts en la televisió regional.
La visita a la ciutat francesa “està sent tot un èxit” segons Suescun, però no és aquesta l'única cita en el mes de febrer, Peníscola estarà present en les fires i salons de Brussel·les, Praga, Hamburg, Milà i Pamplona. A més, la destinació estarà present en la cita turística anual que se celebra a la Comunitat Valenciana, on Peníscola acudirà per promocionar la seua oferta davant el públic de proximitat, un turista que avui suposa el segon col·lectiu per nombre d'arribades, després del turista provinent de la Comunitat de Madrid i, per tant “un públic estratègic” assegurava Suescun.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola