Notícies

;
04 febrero 2010

Llum verda a la piscina municipal

El responsable de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola, Jesús Ayza, ha comunicat l'acceptació, per part del Consell Valencià d’Esports, del projecte modificat de la nova piscina municipal.
El projecte inicial, inclòs en el Pla d'Infraestructures Esportives 2007-2011, va ser modificat i ampliat fins a resultar el projecte actual “que requeria de l'acceptació del Consell per a seguir comptant amb la subvenció autonòmica”, explicava el regidor.

Després de rebre la notícia, els tècnics municipals ja estan treballant per la redacció del plec que regirà la contractació de l'empresa que haurà de portar a terme el projecte i la posterior explotació.
“Esperem que, en breu, puguem licitar l'obra i iniciar el procés perquè la piscina siga ja una realitat” explicava Ayza.
El regidor, a més, ha posat l'accent en la importància tant en la inversió en infraestructures esportives, com en la promoció de l'esport a través de l'organització d'esdeveniments i certàmens esportius i la seua promoció entre les entitats i els més joves.
Per tot, ha comunicat, que el 20% del pressupost de la Regidoria per a enguany es destinarà a la subvenció de les associacions i clubs esportius.
L'aposta pel treball “conjunt entre Regidoria i entitats, així com amb els responsables dels centres formatius, és fonamental per a incentivar la pràctica de l'esport en la ciutat” una cosa que l'edil, ha dit, s'està aconseguint gràcies al fòrum de debat que ha promogut l'ajuntament amb la creació del Consell.
Ayza ha volgut agrair la participació de totes les entitats, els centres de formació i els portaveus dels grups polítics del consistori, ja que sense la col·laboració de tots, assegurava, iniciatives com la Setmana Esportiva, no podrien realitzar-se.

Els nombres
Els responsables de la Regidoria i les entitats esportives de la localitat han fet, a més, recompte de resultats i xifres que, el regidor ha catalogat de reveladores, ja que els equips amateurs tant de l’ACD Peníscola, com del Peníscola Futbol Sala com del club de bàsquet local, se situen com a caps de cadascuna de les seues respectives lligues, cosa “simptomàtica que demostra la bona salut que gaudeix l'esport en la nostra ciutat”, assegurava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola