Notícies

;
03 febrero 2010

Ultimen detalls per a l'operativa de Senioren Reisen

Després de la consecució de la candidatura al programa de vacances austríac, Senioren Reisen, l'agència responsable de l'operativa, lris Tours, ha traslladat als responsables del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola i Patronat Provincial les necessitats logístiques per a la recepció dels grups a la seua arribada durant les distintes setmanes d'abril i maig dels dos pròxims anys.
A més, s'han analitzat les necessitats d'infersió en estratègies de màrqueting per a penetrar amb major força en el mercat austríac, "aprofitant l'empenta de la contractació amb Senioren Reisen" explicava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun.
Durant la reunió de treball, també s'ha valorat la possibilitat de desplaçar una delegació de tècnics i representants polítics de la província per conéixer, de primera mà, el funcionament de l'operativa en el país on s'estarà desenvolupant aquest mateix any. El viatge es podria realitzar el pròxim mes d'abril i es realitzaria a Grècia, destinació seleccionada per al programa vacacional en aquest 2010. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola