Notícies

;
03 febrero 2010

Curs de primers auxilis per al professorat

Les Regidories de Sanitat i Cultura, conjuntament amb el col·lectiu mèdic i el professorat d'educació infantil i primària de la ciutat, han organitzat unes jornades formatives en primers auxilis especialitzats en nadons i xiquets.
La primera es va impartir durant el mes de desembre passat i avui s'ha dut a terme en el CEIP Jaime Sanz, la segona de les classes previstes per a professors i monitors d'activitats extraescolars.
Una pediatra del centre de salut de la localitat i un infermer han impartit la classe de forma desinteressada i han traslladat als formadors i cuidadors les tècniques de respiració assistida, reanimació i altres pràctiques de primers auxilis que puguen se-los útils en cas d'urgència en el centre de formació, en la ludoteca o en el mateix menjador escolar.
"Aquesta iniciativa redunda en la seguretat dels nostres escolars i mostra la capacitat de coordinació entre distints col·lectius per un fi comú, que és el benestar dels més menuts" assegurava la regidora de l'Àrea de Salut en el consistori, María Jesús Albiol. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola