Notícies

;
02 febrero 2010

L'Ajuntament firma un contracte amb l'Associació Musical Verge d'Ermitana

L'Ajuntament de Peníscola ha iniciat els contactes amb les entitats culturals que ofereixen els seus serveis a l'Ajuntament, a través de la contractació de les seues actuacions i celebració d'activitats.
La primera d'aquestes agrupacions a sol·licitar la contractació ha sigut l'Associació Musical Verge d'Ermitana, que reedita el contracte amb l'Administració local, també per a aquest 2010.
La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament destina un 10% del total del seu pressupost a aquest tipus de contractes i, a més, amplia aquest percentatge fins al 20% si es tenen en compte els convenis que se subscriuen amb la resta d'associacions culturals del municipi.
Fins un total de 75.000€ són els que es destinen a aquests contractes i convenis amb entitats locals relacionades amb la cultura i l'educació.
En el cas del contracte amb l'associació musical,  “l'aportació respon al pagament d'una sèrie d'actuacions de la banda en actes oficials i públics, com els distints concerts de dates assenyalades, com el Nadal o la participació en cercaviles, entre altres” explicava la regidora de l'àrea, Matilde Guzmán.
Serà fins a catorze ocasions en què l'associació musical oferisca els seus serveis al consistori, participant en actuacions durant les Festes Patronals o la Setmana Santa, “una col·laboració necessària que incentiva i premia l'activitat cultural i associativa del municipi” assegurava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola