Notícies

;
02 febrero 2010

Els escolars de Peníscola celebren la Setmana Verda

Com en altres anys, s'han treballat temes com la pau o la solidaritat; en aquesta ocasió, ha estat el món natural el tema escollit per a la realització d'activitats i murals per part de tots els cursos de l'escola d'Educació Primària, Don Jaime Sanz.
Els més menuts van tenir l'oportunitat de conéixer una de les zones de major valor mediambiental del municipi, la Marjal i l’Ullal, de la mà de monitors especialitzats en la divulgació de les característiques, flora i fauna d'aquest paratge. L'Ajuntament va col·laborar amb aquesta iniciativa cedint el transport per al trasllat dels escolars des del recinte escolar fins a la zona de visita.
Per la seua banda, la resta de cursos de Primària, van celebrar la Setmana Verda, redactant desitjos a favor de la conservació de la naturalesa i la preservació del medi ambient. Cada classe va poder seleccionar dos desitjos i col·locar-los en un dels arbres del jardí del col·legi, a manera de fulles.
A més, els alumnes van poder gaudir d'una jornada festiva, on van interpretar cançons relacionades amb la temàtica i van plantar un ametler en el mateix jardí.
Una activitat que, fa ja anys, se celebrava fora de l'escola però que, a causa del mal temps dels últims dies, s'ha desenvolupat en el mateix jardí del centre. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola