Notícies

;
01 febrero 2010

Després de Fitur, el Patronat planifica les pròximes cites internacionals

Després del pas per la fira internacional de referència del sector a Madrid, "amb èxit", el Patronat Municipal de Turisme prepara les pròximes cites programades.

La primera trobada amb els professionals del sector després de la fira de la capital, serà a França, al Salon des Vacances de Toulouse. La següent cita serà també en el país gal, en aquesta ocasió a París, per a finalitzar en la MIT Moscou, on el Patronat anirà de la mà del Patronat Provincial, representants d'organitzacions empresarials i l'Aeroport de Castelló, "amb el ferm propòsit de tancar acords amb operadors turístics perquè porten contingents de russos amb regularitat a la província i al municipi" assegurava el president del Patronat Municipal, Rafael Suescun.

Tots aquests desplaçaments es realitzaran en les pròximes setmanes i "són una estratègia més que suma dins del conjunt d'actuacions de promoció que realitza la destinació turística" ampliava la gerent del Patronat Municipal, Beatriz Rosa. Així explicava que s'està treballant en la millora del web turístic "per a fer-lo més atractiu i adaptat a les noves necessitats i a la millora tecnològica", així com el treball que s'està planificant amb la Conselleria de Turisme per a penetrar en el mercat austríac "aprofitant la magnífica oportunitat que ens ha donat la victòria en la candidatura de Senioren Reisen a través de la qual 24.000 austríacs visitaran Peníscola" explicava Rosa.
Després de les "bones sensacions de Fitur" assegurava Suescun, "Peníscola està preparada per als nous reptes, per a suportar, de cap nou, un any de difícil conjuntura econòmica, i per a obrir-se a nous mercats internacionals". La fira de Madrid, amb una afluència major de 5.000 visitants a l’estand de la destinació turística i més de 15.000 articles de marxandatge, promocionals, repartits entre professionals i públic final, "demostren que Peníscola segueix agradant, segueix interessant i que està al cim" valorava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola