Notícies

;
29 enero 2010

La Ludoteca estrena nou espai virtual

La Ludoteca municipal “amplia la seua capacitat d’interacció amb els pares i mares dels usuaris i activa un nou canal de comunicació” explicava la regidora de l’àrea de Serveis Socials, María Jesús Albiol, durant la presentació del nou espai web d’aquest servei municipal.
Dins del web de l’Ajuntament, www.peniscola.org, el personal del departament ha creat un espai on els pares i mares podent trobar des d’informació administrativa i documents oficials per a sol·licitar places a la ludoteca o fer-se’n soci, fins a informació útil sobre activitats d’oci i nutrició infantil.
A més, un dels apartats reflectirà les activitats que es realitzen a la Ludoteca, il·lustrdes amb fotografies i comentaris explicatius “amb la finalitat que els pares sàpiguen què fan els seus fills i filles mentre estan amb les monitores i quina és la finalitat de cada acció” assegurava Albiol.
Durant la presentació del web, els pares i mares assistents s’han mostrat interessats en la nova iniciativa i han pogut conéixer, també, una nova publicació que ha editat el mateix servei, amb la finalitat d’informar-los dels tallers i del programa d’activitats previstos per al mes.
“Una forma de connectar amb els pares i mares que esperem que siga profitosa i provoque una comunicació entre administració i ciutadans, ja que hem activat també una bústia de suggeriments perquè els responsables dels xiquets i xiquetes puguen aportar les seues propostes i ajudar-nos a millorar el servei” explicava la regidora.
La Ludoteca municipal porta més de quinze anys funcionant en el municipi i la demanda va en augment, segons les xifres de la Regidoria, “arribant a consolidar-se com un servei de referència, de qualitat i professional dins del muncipi” manifestava la regidora, “per això, el nostre interés en la millora contínua del servei és el nostre compromís”, assegurava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola