Notícies

;
27 enero 2010

Els alumnes del Taller d'Ocupació estudien noves possibilitats per a la Serra d'Irta

Els alumnes del taller d'ocupació, en les dues especialitats que s'imparteixen a la ciutat, Foment del Turisme Sostenible i Desenvolupament Mediambiental, van realitzar una visita de prospecció al Parc Natural de la Serra d'Irta.
L'objectiu d'aquesta primera visita era “reconéixer el paisatge i les seues possibilitats a través del recorregut d'una de les senderes més freqüentades” assegurava el responsable docent de l'àrea, Manuel Albiol.
El grup va iniciar el recorregut a la urbanització Font Nova i va emprender el camí del Coll d’en Berri. Quan van arribar al cim, van seguir la sendera PR.V-194.3 per a seguir pel camí de la costa fins a la Torre de la Badum, realitzant diferents parades a la cantera i a la cala del Volante, per arribar de cap nou al punt d'inici.
Aquesta primera presa de contacte, explicava la directora, Ana Meseguer “servirà als alumnes com a punt de partida per a la confecció de noves rutes interpretatives”.
La posada en valor del Parc Natural ha sigut una aposta de les diferents administracions competents des de fa ja alguns anys. Que el parc i les seues possibilitats formen part del pla docent del taller d'ocupació "demostra la importància i el compromís també de l'administració local per seguir treballant en aquesta línia” assegurava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.
Per això, tant els alumnes de l'àrea de Turisme, com els alumnes de l'àrea de Medi Ambient han participat en aquesta activitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola