Notícies

;
27 enero 2010

Peníscola col·labora amb Haití

Després del desastre d'Haití, han sigut molts els organismes i les administracions que han col·laborat amb la seua ajuda per a la recuperació de la normalitat del país.
Peníscola, a través de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament, ha contribuït a la causa amb la recaptació de la venda d'embutits de la nit de Sant Antoni, el cap de setmana passat.
Després del recompte, s'ha constatat la participació de 2.041 persones en la tradicional torrada, els qui, amb el donatiu d'un euro a canvi de les botifarres, col·laboraran amb els haitians.
La transacció s'ha realitzat a través de la Fundació Bancaixa que, a través de la seua Obra Social, destinarà els fons recaptats a la primera acció que desenvoluparà Creu Roja a l'illa per a la distribució immediata d'aigua i productes de primera emergència.
“Una cosa que ens ompli de satisfacció i que demostra que cada granet d'arena compta” assegurava l'edil de l'àrea, Agustín Roca.
Per la seua banda, l'alcalde, ha felicitat la iniciativa de la Regidoria i l'ha valorada com un exemple de solidaritat i de compromís de la població amb aquells que estan en un moment difícil i de necessitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola