Notícies

;
19 enero 2010

Peníscola a Fitur Congressos

El Patronat de Turisme de Peníscola ha assistit avui a la primera jornada del Saló de Reunions i Viatges d’Incentius, Fitur Congressos. Aquest fòrum té com a objectiu incentivar i internacionalitzar el mercat de reunions a Espanya per a contribuir a la desestacionalització de l’activitat turística en les destinacions nacionals.

En la jornada d’avui, el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun, ha assistit juntament amb Beatriz Rosa, gerent del Patronat, a diverses reunions amb empreses organitzadores professionals de congressos (OPC) i empreses gestores interessades en el Palau de Congressos de Peníscola com a destinació clau per a l’organització d’esdeveniments congressuals a la ciutat de Peníscola. En aquest marc, s’han realitzat també contactes amb diferents empreses d’oferta complementària i oci, que han mostrat el seu interés per la ciutat.

La gerent del Patronat declarava que les reunions d’avui “han sigut molt productives, ja que hem fet contactes amb diverses agències especialitzades en congressos i incentius que han mostrat un gran interés per la destinació turística de Peníscola i per les instal·lacions del Palau de Congressos i l’oferta hotelera de la nostra ciutat”. Per la seua banda, Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme, posava de manifest la importància d’aquestes jornades de treball, ja que “donen a conéixer la nostra ciutat als compradors internacionals que han organitzat o pensen organitzar esdeveniments en  destinacions espanyoles”.

L’any passat, 2009, en la ciutat de Peníscola es van celebrar al voltant de 70 congressos nacionals i internacionals. “Aquestes reunions contribueixen que augmente el nombre d’empreses i organismes que organitzen els seus esdeveniments i congressos a Peníscola, la qual cosa ajuda a allargar la temporada turística i, al mateix temps, dóna a conéixer als congressistes tota l’oferta turística de què disposa Peníscola”, afirmava Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola