Notícies

;
05 enero 2010

L'OSP inicia l'any amb un concert a Osca

Amb motiu de les celebracions de l'any nou, i com a inici de la nova temporada musical de l'Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, l'Orquestra Simfònica de Peníscola, dirigida per Salvador García Sorlí, ha donat començament a la temporada 2010 mitjançant una mini gira que ha tingut com a destinació la comunitat aragonesa, i més concretament la província d'Osca.

La gira musical es componia de tres concerts, que es van celebrar els dies 2 i 3 de gener de 2010.

El primer d'ells va tenir lloc el mateix dissabte dia 2, al Palau de Congressos de Jaca a les 20.30 hores. Després d'aquesta primera presa de contacte amb el públic de la ciutat, l'Orquestra Simfònica de Peníscola va actuar també el diumenge 3 de gener per partida doble. En primer lloc, va oferir un concert a les 12.30 hores al Palau de Congressos de la localitat de Boltaña, i va concloure amb una nova actuació el mateix diumenge a les 19.30 hores al Palau de Congressos d'Osca.

Els tres concerts van girar entorn a compositors com Mozart, Schumann, Mendelsshonn i Strauss, i van tenir com a convidada especial la prestigiosa pianista Sayá Sangidorj que apareix en la imatge al costat de l'alcalde d'Osca, Fernando Elboj, el director de l'Orquestra Simfònica de Peníscola, Salvador García Sorlí i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, qui es va desplaçar amb una delegació del govern municipal a la ciutat aragonesa "per a donar suport la tasca de l’OSP de promoció de la cultura musical valenciana, els seus músics i el nom de Peníscola".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola