Notícies

;
05 enero 2010

La Regidoria d'Esports continua apostant pels esportistes de la ciutat

Com ja va ocórrer amb Daniel Anglés, el reconegut llançador de pes i veí del municipi, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola ha concedit una beca per a la tennista més internacional de la ciutat, Diana Stomlega.

La quantitat destinada per a 2009 pujava a 1.000 € per a la cobertura de les despeses de transport en els trasllats als tornejos internacionals de l'atleta. Pel que respecta a 2010, la quantitat pujarà a 1.500€, per a sufragar els conceptes assenyalats.

La concessió de la tennista estarà supeditada a la consecució, per part de la tennista, dels objectius esportius marcats a l'inici de la temporada, que és la pujada a una categoria superior.

El regidor d'Esports en el consistori, a més, ha confirmat que aquesta beca "permet que la tennista col·labore en el Consell d'Esports i assistisca a les activitats que la Regidoria organitza al llarg de l'any, com pot ser la Setmana Esportiva".

Segons l'alcalde, "la firma d'aquesta beca és una nova demostració de suport de la Regidoria a la promoció de l'esport i els esportistes del municipi, un fet que segueix donant suport a l'eslògan de l'àrea: Peníscola és esport". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola