Notícies

;
30 noviembre 2009

Peníscola es presenta davant 300 agents de viatge

L'agrupació d'agències Nego Servicios ha celebrat la seua convenció anual a Peníscola, amb una assistència de més de tres-cents agents.
Durant les jornades de treball, tant el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, com el Patronat Provincial, han ofert presentacions de destinació als assistents.
Com a tancament d'aquestes jornades, se celebrava un seminari amb l'assistència d'empreses locals d'allotjament, a través del qual, aquestes van poder presentar-se als nombrosos agents participants. De la mateixa manera, el Patronat Municipal de Turisme, va oferir als minoristes informació detallada de la destinació, les seues infraestructures i la seua oferta turística.
“Aquest tipus d'esdeveniments, faciliten que la informació sobre la nostra destinació arribe a aquells que venen els nostres productes directament al client final, per la qual cosa són interessantíssimes” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun.
A més, assegurava, “si vénen a Peníscola i ens coneixen, la promoció és molt més senzilla i, a més, se’n van tots encantats amb el municipi”·assegurava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola