Notícies

;
26 noviembre 2009

Peníscola aconsegueix el seu Pla d’Acció Comercial

La Regidoria de Comerç ha rebut avui l’acceptació, per part de la Generalitat Valenciana, a la seua sol·licitud de desenvolupament d’un Pla d’Acció Comercial.

La finalitat del pla és “plantejar accions que permeten incrementar l’atractiu de l’oferta comercial i de serveis del municipi” explicava Rafael Suescun, regidor de l’Àrea al consistori.

A través de la realització d’actuacions de dinamització, promoció i modernització comercial, així com de millora de l’entorn urbà, “es genera un espai públic comercial còmode, accessible i atractiu per a realitzar compres i aquest és el nostre objectiu” assegurava el regidor.

El desenvolupament demogràfic municipal, unit a la importància turística del municipi, “fa necessari un estudi exhaustiu de l’estacionalitat de l’oferta comercial” explicava, així com l’establiment de pautes i criteris a seguir per a la seua millora i desenvolupament.

Així, el Pla d’Acció Comercial planteja la detecció de l’estructura comercial existent, la demanda interna i les necessitats de la població turística que visita estacionalment el municipi, identificant les possibles carències i proposant les solucions més idònies que, aplicades de forma progressiva, afavorisquen un equipament ajustat a la demanda existent, tal i com ampliava Belén Miguel, l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local.

El PAC, promogut per l’Ajuntament de Peníscola i emmarcat dins dels plans i estudis que està realitzant el govern autonòmic, a través de la Direcció General de Comerç i Consum i el Consell de Cambres de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana (Oficina Comerç i Territori - PATECO), estarà finançat en un 70% per l’administració autonòmica i en un 30% pel mateix Ajuntament.
Les actuacions “començaran d’immediat“ anunciava Suescun, “i es desenvoluparan durant 2 exercicis, l’últim trimestre del 2009 i primer del 2010”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola