Notícies

;
25 noviembre 2009

Peníscola, amb la promoció del valencià

Després d’establir contactes amb la resta d'Oficines per la Promoció del Valencià a la Comunitat, l’OPV de Peníscola s'ha sumat a la reivindicació del col·lectiu tècnic d'establir un protocol amb els ens i administracions competents per a la coordinació en la promoció de la llengua valenciana en els diferents municipis.
Aquesta proposta de col·laboració es rubricava finalment per totes les parts aquesta mateixa setmana, amb l'objectiu d'organitzar activitats conjuntes, acostar l'actuació administrativa de promoció del valencià a la ciutadania, potenciar les mateixes OPV, participar en estudis d'ús del valencià, fer propostes d'actuació en l'àmbit supra municipal, portar a terme actuacions conjuntes de caràcter promocional i difondre la normativa lingüística.
Aquesta actuació , tal com valorava l'edil de l'àrea, Jesús Ayza, “suposa avançar un pas avant en la coordinació dels ajuntaments per la promoció de l'ús del valencià” qüestió que l'Ajuntament de Peníscola  potencia des que es va crear l'Oficina de Promoció del Valencià.
En aquest moment,  aquesta oficina està treballant en el municipi per la normalització dels noms dels carrers i places de la ciutat, així com en l'aplicació de la llengua valenciana en la implementació de les  noves tecnologies a la gestió administrativa municipal. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola