Notícies

;
24 noviembre 2009

Borrás: “Peníscola és el segon municipi turístic de la Comunitat i el nostre deure és fer un esforç per dotar-lo d'infraestructures necessàries per a impulsar-ne el creixement

Durant la seua visita als ajuntaments de la comarca, el delegat del govern valencià en la província, Joaquín Borrás, ha revisat amb l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, els pressupostos del govern autonòmic per a 2010, que contemplen consignacions pressupostàries per a projectes “imprescindibles per al futur creixement turístic de la ciutat”, assegurava el primer edil.
L'obra de millora de la via natural d'accés al municipi des de la xarxa vial, la CV-141, comptarà amb un pressupost, per a la pròxima anualitat, de més de dos milions d'euros, “obra que contribuirà a la millora dels accessos al municipi, a través de l'ampliació de carrils i millores en la seguretat de la via” comentava Martínez.
A més, s'ha tractat al llarg de la reunió, el projecte de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals. Després de la licitació, el desembre de 2008, en breu es procedirà a l'adjudicació de l'obra i, segons ha manifestat Martínez, “si disposem dels terrenys en el termini previst, les obres de la depuradora haurien de poder iniciar-se durant la primavera del pròxim any”. Borrás ha confirmat a l'alcalde la dotació pressupostària per a iniciar l'obra en aquest exercici per part de la Generalitat i ha valorat  la importància d'aquesta obra en clau turística: “Peníscola és el segon municipi turístic de la Comunitat i és el nostre deure fer un esforç per a dotar-lo d'infraestructures necessàries per a impulsar-ne el creixement” assegurava.

El nou Centre de Salut
Martínez ha aprofitat la reunió per a reclamar al delegat el govern valencià en la província atorgar màxima prioritat al projecte del nou centre de salut per al municipi.
Després que el Ple de l'Ajuntament aprovara, aquesta passada setmana, la cessió de terrenys municipals a la Generalitat per al futur centre, el primer edil ha recordat a Borrás que “ara la pilota està al seu terrat”.
El delegat del govern valencià, per la seua banda, ha confirmat la consignació pressupostària per a desenvolupar el nou centre sanitari a Peníscola i ha reiterat la màxima implicació del govern autonòmic en aquest projecte.
L'alcalde es mostrava satisfet i ha manifestat la seua confiança en les paraules de Borrás; “estem segurs que la Generalitat treballarà de valent, tal com esperem, perquè els peniscolans tinguen un nou centre mèdic, com més prompte millor.”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola