Notícies

;
10 noviembre 2009

Peníscola a examen

Després de l'arribada, el dilluns, del comité d'avaluació de la candidatura de Peníscola a la consecució del programa Senioren Reisen, avui s'ha iniciat la primera jornada de treball.
En l'agenda, la visita als set hotels de quatre estrelles que Peníscola aporta a la seua candidatura; “visita que ha ocupat gran part del dia a un grup de la delegació que s'ha desplaçat fins al nostre municipi” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, qui ha parlat de “bona sintonia entre el comité avaluador i el personal del Patronat i els empresaris locals”.
D'altra banda, part de la delegació s'ha desplaçat fins a Morella, candidata a formar part de l'oferta d'excursions previstes per a l'estada dels 24.000 austríacs que garantiria el contracte amb Senioren Reisen. Aquest municipi dels Ports, complementaria la candidatura de Peníscola juntament amb Sant Mateu, Vilafamés i Castelló, municipis que el comité avaluador coneixerà en els pròxims dies.
L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha exercit d'amfitrió amb els visitants i, juntament amb el president del Patronat Municipal de Turisme, han acompanyat en el menjar a la delegació austríaca. “L'arribada d'un contingent tan nombrós de turistes seria una excel·lent notícia en temps de crisi i estic convençut que el nostre municipi i els nostres empresaris estaran a l'altura” manifestava el primer edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola