Notícies

;
09 noviembre 2009

Èxit de la primera Urban Down

La primera Urban Down pel nucli antic va resultar tot un èxit de participació, amb cent seixanta participants. El descens de les bicicletes tot terreny des del Castell fins a la Plaça de Santa Maria ha regalat als assistents espectaculars demostracions de perícia sobre les dues rodes. Els salts i les baixades pels empinats i empedrats carrerons del nucli antic han fet les delícies dels assistents.
"Aquest cap de setmana Peníscola ha acollit l'esdeveniment esportiu que ha despertat major expectació" assegurava l'edil d'Esports, Jesús Ayza, qui ha valorat l'experiència de forma positiva per "la quantitat de gent que ha convocat i l'ambient que ha generat en la ciutat antiga, fora del que és la temporada turística".
Malgrat el vent i la cancel·lació durant uns minuts de la prova amb motiu del reforç de la seguretat en el perímetre on se celebrava el descens, els pilots han aconseguit concloure el circuit, gaudint del seu especial encant per tractar-se d'una baixada urbana en BTT per un conjunt històric i artístic de gran valor, com la ciutadella de Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola