Notícies

;
06 noviembre 2009

Peníscola calenta motors per a la celebració de Santa Cecília amb una àmplia programació

Com a colofó d'aquest últim trimestre de l'any, l'Associació Musical Verge de l'Ermitana i l'Associació Cultural Escola de Música Ciutat de Peníscola, han organitzat un “interessant ventall d'activitats amb l'objectiu de fer-ne partícips, tant als músics, com als veïns de la localitat”, tal i com manifestaven fonts de la mateixa entitat.
La celebració s’iniciarà el dissabte 7 de novembre, amb una jornada dedicada als alumnes de l'Escola de Música. Els jocs, concursos i el lliurament de regals, es desenvoluparan en el carrer de l'Escola durant tot el matí, així el tram del carrer del Mestre Roca romandrà tallat a la circulació durant la durada de les activitats.
Després del migdia, les activitats continuaran i els músics de la banda posaran a prova els seus coneixements en el joc del guinyot, en un campionat, amb la qual cosa acabarà la jornada de convivència.

Durant el cap de setmana següent, del 14 de novembre, la jornada estarà dedicada als músics de la banda, amb la celebració d'una gimcana que recorrerà els carrers de la localitat.

El següent dissabte, dia 21, els músics de la banda oferiran una despertada pels carrers del municipi, en la qual arreplegaran en els seus domicilis les dames de l'Associació de 2009 i 2010. Ja a la tarda, la Banda de Música recollirà en els seus domicilis els nous músics i es traslladarà fins a l'església parroquial de Santa Maria, on s'oficiarà una missa en honor a santa Cecília en la qual es beneiran els nous instruments.

Finalment, el dissabte 28 de novembre, tindran lloc els actes que tancaran l'agenda: el concert extraordinari de Santa Cecília, que se celebrarà al Palau de Congressos, i el sopar de l'entitat amb tots els socis i simpatitzants, on es presentarà oficialment la dama de l'Associació per a les Festes Patronals de 2010.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola