Notícies

;
05 noviembre 2009

Els llagostins de Peníscola sí que aniran a Fitur

Després de la reunió celebrada avui al Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Peníscola calfa motors per a l’assistència a Fitur , la trobada internacional més important per al sector en el nostre país, que se celebrarà enguany del 20 al 24 de gener.
El vaixell almirall del sector en la província disposarà d'un estand de 70m2, el més gran de tots els municipis castellonencs que es presenten independents de l’estand del Patronat Provincial en aquesta cita.
Enguany, novament, Fitur “serà un aparador interessantíssim per a l'oferta de la nostra destinació, tant per a professionals com per al públic final” augurava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, fent-se eco de les xifres d'assistència en la passada edició de la fira, en la qual més de cinc mil persones van passar per l’estand de Peníscola durant els cinc dies del certamen.
“Peníscola centrarà la seua estratègia promocional en la inversió per la gestió de qualitat i a obrir nous mercats davant la pròxima obertura de l'aeroport de Castelló” assegurava l'edil de l'Àrea, Rafael Suescun. Per tant, les reunions amb operadors turístics de tot Europa, Àsia i Amèrica centraran gran part de les activitats de l'agenda del Patronat en aquesta nova cita.
El turista nacional, “que ens ha salvat l'actual campanya, és un públic al qual volem acaronar, per la qual cosa les accions dins de les nostres fronteres centraran gran part del nostre esforç inversor en estudis de mercat , promoció i assistència a fires” assegurava l'edil.

La Gastronomia, novament present
Els llagostins i caragols punxents de Peníscola acudiran de cap nou a la cita de la mà de l'Associació Gastronòmica de ciutat. En el desé aniversari de la seua presència en la fira, l'agrupació “promet un desplegament espectacular que no deixarà indiferent els assistents”, augurava Suescun.


El turisme familiar, l'aposta
Peníscola, destinació turística posicionada en aquest segment, preveu centrar novament les seues estratègies en aquest tipus de client. La programació d'activitats, el manteniment i renovació d'infraestructures per al turista que viatja en família, un dels objectius d'aquest exercici.

Peníscola, Ciutat de Congressos
Amb l'assistència de Peníscola a Fitur Congressos, el Patronat Municipal vol consolidar l'activitat congressual en la destinació turística. Durant el present any, Peníscola ha albergat més de seixanta congressos, en temporada mitja i baixa, “una activitat molt important per aconseguir desestacionalitzar la demanda”, assegurava Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola