Notícies

;
04 noviembre 2009

Peníscola “conquista” Amèrica

Després d'obrir mercats a Europa de l’Est, Peníscola segueix avançant en la lluita per una part del pastís dins dels mercats emissors internacionals. Amb l'eminent obertura del nou aeroport en la província de Castelló, la Ciutat a la Mar preveu noves oportunitats i s'obri a nous mercats internacionals.
Ha estat el cas de la visita en el dia d'ahir de 80 representants de Europamundo, agència majorista de turisme que centra la seua activitat a portar turistes d'Amèrica al vell continent.
Amb motiu de la celebració de la seua convenció anual, on assisteixen tots els seus representants, i que enguany ha tingut lloc a València del 31 d'octubre al 2 de novembre, aquesta mateixa setmana es van desplaçar fins a Peníscola, 80 representants de Europamundo per conéixer de primera mà la ciutat, que forma part de l'itinerari pel llevant espanyol que comercialitzen aquests operadors d'Amèrica del Nord i Amèrica Llatina en els seus llocs d'origen, amb la finalitat de consolidar la prescripció de Peníscola.
El grup ha conegut els atractius turístics de la ciutat, així com la seua història i patrimoni natural i arquitectònic.
La comitiva ha estat rebuda pel personal del Patronat Municipal de Turisme, qui ha guiat el grup durant la seua visita al nucli antic. Els directors han pogut conèixer el Portal de Sant Pere, el Bufador, el Museu de la Mar, la Casa de les Petxines i finalment el Castell, on han continuat la visita guiada per part del director de la fortalesa i se'ls ha oferit un vi d'honor.
La gerent del Patronat, Beatriz Rosa, ha realitzat una presentació de la destinació i ha fet compliment als convidats amb uns obsequis i informació digitalitzada sobre la completa oferta turística del municipi.
El conjunt d'operadors “ha manifestat el seu elevat interés per la història i el patrimoni de la ciutat agraint les nostres atencions repetidament; la destinació els ha sorprès gratament i ha superat les seues expectatives. S’han mostrat molt interessats a conèixer amb més detall l'oferta cultural i d'oci de la ciutat per transmetre totes les possibilitats que ofereix la ciutat als seus clients” valorava la gerent.
Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, per la seua banda, ha manifestat la seua satisfacció per l'èxit de la visita i l’ha interpretada com “una magnífica oportunitat d'obrir mercat a Amèrica”, ja que, com ell mateix manifestava després de la visita, “estic segur que els hem conquistat”.

El turista americà
El turista americà és un viatger exigent i expert, acostumat a viatjar dins de les seues pròpies fronteres, quan fa recorreguts de llarga distància dedica llargues estades a realitzar visites culturals, per la qual cosa “Peníscola presenta totes les condicions necessàries per a consolidar-se com a part essencial dels itineraris de ciutats europees a visitar” explicava Beatriz Rosa.
El perfil del turista que aposta per aquest tipus de circuits presenta un nivell de despesa elevada, “cosa que resulta especialment interessant per a nosaltres”, afirmava Rosa.
El Patronat Municipal ha treballat durant l'últim any per conéixer i conquistar aquest nou mercat. A principis d'estiu es va rebre un dels màxims mandataris d'una de les més importants navilieres d'Estats Units en una visita de prescripció per a optar a ser una de les excursions a incloure en el creuer amb escala en el Port de Castelló.
Finalment el viatge de familiarització organitzat per Europamundo, culmina el programa d'actuacions amb el mercat americà previst per a enguany, “accions que tindran continuïtat en el pròxim exercici”, assegurava Beatriz Rosa.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola